Kategorier
Bokningssystem Frisör

Bokningssystem på 1 minut

Med 4000 nöjda kunder är TimeCenter en av de största bokningssystemet i Sverige. Är du en frisör, hudterapeut, fransstylist, nagelterapeut eller driver du kanske ett spa? Då kan TimeCenter vara det bästa valet för dig.

Enkelt att använda

Det är enkelt att använda TimeCenter. Du skapar din kalender på några minuter och sen är du klar att ta emot bokningar. Du kan prova allt gratis i 30 dagar och sen bestämma dig för vilket abonnemang som passar dig. Ingen bindningstid.

Ta betalt online med Klarna

Med några klick ansöker du om ett Klarna konto och kan sen ta betalt online. Om kunden betalar online så är du garanterad dina pengar oavsett om kunden dyker upp eller inte.

Påminnelser så kunder kommer ihåg

Automatiska påminnelser ingår självklart. Dina kunder får en påminnelse dagen innan så att de aldrig glömmer bort sin tid.

kassasystem

iZettle Kassasystem

TimeCenter rekommenderar iZettle kassasystem som är enkelt både enkelt för dig och dina kunder att använda. Det enda som behövs är en iPad eller en iPhone. Flera företag kan dela på kassaregistret och kortläsaren.

Personlig starthjälp

Även om det är enkelt att använda så är det alltid skönt att kunna få personlig hjälp. Ring till TimeCenter på 08 – 82 44 00 för att få svar på alla dina frågor.

Prova gratis 30 dagar